سرپرست دفتر صنایع خودرویی وزارت صنعت اعلام کرد: تولید بیش از یک میلیون خودرو و ادعای آغاز فروش اقساطی محصولات !

۱۴۰۲/۰۹/۱۱
سرپرست دفتر صنایع خودرویی وزارت صنعت اعلام کرد: تولید بیش از یک میلیون خودرو و ادعای آغاز فروش اقساطی محصولات !
سرپرست دفتر صنایع خودرویی وزارت صنعت با اعلام عبور تولید خودرو از مرز یک میلیون محصول، گفت: فروش اقساطی محصولات آغاز شد!

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، عبدالله توکلی لاهیجانی با اعلام  اینکه برخی خودروسازان فروش اقساطی محصولات را آغاز کرده اند در خصوص روش اقساطی خودرو، توضیح داد: کاهش قیمت خودرو از از ابتدای سال تاکنون ادامه داشته و قیمت بازار به قیمت کارخانه نزدیک می‌شود و انتظار می رود خودرو از کالای سرمایه‌ای خارج شود.

فروش اقساطی خودرو هم به میزان تولید شرکت ها انجام می‌شود تا در کنار افزایش تولید و واردات خودرو، بازار خودرو عملا رقابتی شود. در سایپا میزان تحقق ثبت‌نام متقاضیان کمتر از 50 درصد بوده و حتی فراخوان‌هایی برای تحویل زودتر خودرو به مشتریان داده که در صورت وجود ظرفیت خالی برای فروش می‌گذارد.

عرضه خودرو در گذشته همراه با قرعه‌کشی بود که حذف شد و از طریق سامانه یکپارچه فروش عرضه می‌شود. به طوری که تولید خودرو از مرز یک میلیون عبور کرده است.

خودروساز‌ها در صورت افزایش تولید، ظرفیت مازاد جدیدی در سامانه یکپارچه اعلام می‌کنند. به طور مثال تولید شرکت های بخش خصوصی ۸۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

بورس کالا معاملات آنلاین اکسیر معاملات آنلاین قدیم معاملات آفلاین معاملات آنلاین مشتقه معاملات آنلاین آتی کالا